MJM Office Support

Vol vertrouwen je administratie goed georganiseerd
Profit First ProfessionalMoneybird Expert

Over mij

Meta de Wolde van MJM Office Support

Meta de Wolde

Hi, ik ben Meta de Wolde, jouw Moneybird Expert & Profit First Professional

Mijn naam is Meta de Wolde, ik ben jouw financiële rechterhand en samen met mijn gezin woon ik in het mooie Drenthe. Ik help en ondersteun drukke ondernemers die worstelen met hun financiële administratie. Mijn klanten omschrijven mij als een cijferwonder. Ik heb ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de administratieve dienstverlening. Mijn passie is andere ondernemers ondersteunen bij hun financiële administratie, zodat zij meer tijd en rust krijgen om te werken AAN hun bedrijf in plaats van steeds IN hun bedrijf te moeten werken, omdat hun financiële administratie niet op orde is. Ik word blij als ik anderen blij kan maken, daarom ben ik andere ondernemers als rechterhand gaan ondersteunen.

Het ondernemersavontuur starten

Altijd ben ik al goed geweest met cijfers. Vanaf eind jaren 90 heb ik in loondienst gewerkt op een financiële afdeling. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Waar anderen niets met cijfertjes hadden, was het voor mij een passie, ik was er goed in. Ik besefte mij: als ik dit in loondienst kon doen, kon ik dit toch ook voor andere ondernemers doen? Maar ik durfde nooit die stap te zetten voor het ondernemerschap. Totdat ik een webinar volgde over het VA-zijn. Toen viel het kwartje: “Dit ben ik! Dit is waar ik voor sta!” Na het volgen van de VA Business Academy ben ik gestart met mijn ondernemersavontuur. Ik werkte eerst nog in loondienst en deed dit parttime ernaast. Dit ondernemersavontuur wierp al snel zijn vruchten af. Doordat ik veel klanten heb mogen helpen met hun financiële administratie en er steeds meer klanten bij kwamen, heb ik eind augustus 2022 mijn baan in loondienst opgezegd!

Ik word blij als ik anderen blij maak, sta voor “afspraak is afspraak”, bijt me graag vast in administratieve uitdagingen en…

 

‘what you see is what you get’

Werken met Moneybird

Waar anderen dichtklappen met alles wat met cijfers te maken heeft, krijg ik er juist veel energie van. Na een halfjaar fulltime ondernemen heb ik gemerkt dat ik het fantastisch vind om drukke ondernemers te helpen met hun financiële administratie. Maar niet alleen daarmee, ik ben ook een Expert geworden in het programma Moneybird. Al veel ondernemers heb ik geleerd om met dit boekhoudprogramma te werken en al veel vragen heb ik mogen beantwoorden. Ondernemers die hun boekhouding vanaf het begin willen opzetten, help ik door Moneybird uit te leggen, de facturen in te boeken en ik leg ze uit hoe ze de BTW-aangiftes met één druk op de knop kunnen maken.

Profit First Professional

Nu ben ik bezig met de opleiding Profit First Professional, want ik wil drukke ondernemers niet alleen helpen met ondersteuning in de kwartaalrapportage en jaarrapportage, maar ook met het managen van de cashflow. Door middel van Profit First laat je jouw cashflowsysteem voor je werken, waardoor je een goed inzicht krijgt in wat er precies inkomt en uitgaat in jouw bedrijf. Door je op de winst te focussen, bereik je jouw zakelijke doelen sneller. En daarmee help ik je als Profit First Professional.

Moneybird Expert

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als Moneybird expert help ik je bij het bijhouden van jouw financiële administratie in het boekhoudprogramma Moneybird. Heb je je administratie al op orde, maar wil je dit juist implementeren in Moneybird? Vanwege het automatiseren van jouw financiële administratie, zodat je meer tijd overhoudt voor hetgeen waar je goed in bent? Dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Ik neem de implementatie compleet uit handen, ik draai aan de juiste knoppen voor jou, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

 

Mijn naam is Meta de Wolde, Moneybird expert. Ik help drukke ondernemers die worstelen met hun financiële administratie. Ik heb jarenlang gewerkt met het programma Moneybird, hierdoor weet ik alle geheimen van dit online boekhoudplatform. Ik ontzorg je met het doen van jouw gehele boekhouding in Moneybird of ik maak je wegwijs in het programma. Gaan wij samenwerken. Dan krijg je ook waardevolle tips, waardoor je zelf weet hoe je precies de boekhouding kunt bijhouden en je dit niet veel tijd kost. Elke vraag mag je stellen per mail of Whatsapp en ik probeer dan ook alle vragen snel te beantwoorden.

 

Loop je er elke keer tegen aan dat je …?

 • Graag jouw boekhouding wilt opstarten in Moneybird, maar hebt geen idee hoe je dit goed moet verwerken;
 • Het je veel tijd en energie kost om je administratie te doen;
 • Lastige facturen met verschillende btw-tarieven niet juist kunt inboeken door het gebrek aan kennis;
 • Jouw belastingaangifte invoeren uren duurt, want de cijfers zijn niet op orde;
 • Weinig tijd hebt om de administratie bij te houden en de kennis mist om de boekhouding goed te doen;
 • Weinig tijd hebt om áán je bedrijf te werken, want je loopt telkens achter de feiten aan;
 • Geen idee hebt hoe je alle cijfers in jouw administratie moet lezen.

 

Schakel mij in als jouw Moneybird Expert

Ik ben een expert in boekhoudprogramma Moneybird, ik weet jou alles uit te leggen over dit online boekhoudsysteem. Laat mij jou helpen! Door mijn jarenlange ervaring met Moneybird en financiële administratie, kan ik jouw administratie overnemen of jou helpen bij het implementeren van Moneybird. Ik leg jou in Jip en Janneke taal uit wat je precies kunt met programma, zodat jouw financiële administratie leuk wordt om bij te houden en vooral gemakkelijk.

 

Hoe help ik jou als Moneybird expert?

 

Financiële administratie uit handen nemen

Om Moneybird juist te kunnen implementeren heb ik inzicht nodig in jouw financiële administratie. Ik neem dit uit handen en zorg dat de inkomsten en uitgaven juist verwerkt worden. Dit is het startpunt voor de inrichting van Moneybird.

 

Inrichting van het boekhoudprogramma Moneybird

Je wilt jouw administratie zo praktisch mogelijk inrichten, waardoor het je niet veel tijd meer kost. Ik neem dit uit handen, ik richt jouw financiële administratie in Moneybird in, zodat jij her geen omkijken meer naar hebt. Alle instellingen, zoals btw-tarieven, richt ik voor je in, zodat jij daarna gelijk aan de slag kunt.

 

Automatiseren en toevoegen add-ons

Als Moneybird juist is geïmplementeerd, dan begint het automatiseren. Facturen worden automatisch gegenereerd, ik stel automatische bankkoppelingen in en ik stel de juiste workflows in. Daarnaast zorgen de juiste add-ons voor het vereenvoudigen van jouw bedrijf. Ik zorg ervoor alles alle instellingen correct worden ingesteld, waardoor het programma Moneybird voor jou werkt en de administratie jou minder tijd kost.

 

Financiële rapportages maken

Met het juiste boekhoudprogramma werken, zoals Moneybird, zorgt ervoor dat je rapportages kunt draaien. Door deze te analyseren weet je hoe jouw bedrijf ervoor staat en welke stappen je moet nemen om te groeien.

 

Wet- en regelgeving

Ik ben op de hoogte wat betreft de wet- en regelgeving rondom belastingen en de boekhouding. Ik geef je advies over wijzigingen en welke gevolgen dit heeft voor jouw boekhouding.

 

Trainingen over Moneybird

Ik bied ondersteuning aan in de vorm van workshops, trainingen, instructies of handleidingen die jou moeten helpen Moneybird onder de knie te krijgen. Als je ergens tegenaan loopt, sta ik klaar om je advies te geven. Ik ben altijd per mail of Whatsapp bereikbaar voor vragen.

 

Wat bied ik jou als Moneybird Professional?

 • Ik help je met Moneybird implementeren in jouw administratie;
 • Op een enthousiaste wijze en met duidelijke aanwijzingen maak ik je wegwijs in het boekhoudprogramma Moneybird;
 • Jouw financiële administratie help ik op orde te brengen, waardoor btw-aangiftes makkelijk worden en weinig tijd kosten;
 • Ik help je jouw resultatenrekening of winst- en verliesrekening te lezen, zodat je weet hoe jouw bedrijf ervoor staat;
 • Ik geef je waardevolle tips hoe je jouw financiële administratie nog gemakkelijker kunt doen;

Natuurlijk ben ik op de hoogte van de wet- en regelgeving en de laatste updates van Moneybird. Hier neem ik je ook in mee.

  Profit First Professional

  Als Profit First Professional help ik je bij het implementeren van Profit First in jouw bedrijf, zodat je jouw financiële doelen gaat behalen. Door het werken met potjes wordt het duidelijker hoe je bepaald resultaat kunt behalen. Je gaat ondernemen vanuit rust en het wordt duidelijk aan welke knoppen je moet gaan draaien. Ik begeleid je in dit proces en sta naast je, ik leg alles in Jip en Janneke taal uit en beantwoord al jouw vragen, zodat je na mijn begeleiding ook nog steeds aan het stuur staat van jouw bedrijf staat.

   

  Hi, mijn naam is Meta de Wolde, ik ben Profit First Professional. Met mijn jarenlange ervaring in de financiële administratie wil ik ondernemers helpen om hun financiën anders in te richten, vanuit een winstoogmerk in plaats van achter de feiten aanrennen. Door Profit First in je bedrijf toe te passen ontstaat er financiële rust. Door jouw geld te reserveren in potjes, is er altijd genoeg geld over om de btw-aangifte te doen. Maar ook is altijd genoeg geld over om jouw salaris uit te keren. Doordat er rust ontstaat is er tijd over voor andere zaken binnen je bedrijf. Als Profit First Professional help ik je niet alleen de juiste potjes te creëren, ik ondersteun ook bij jouw financiële administratie, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

   

  Loop je er elke keer tegen aan dat je …?

  • Gehoord hebt over Profit First, je wilt dit graag toepassen in jouw bedrijf, maar je hebt geen idee hoe het werkt;
  • Jouw bedrijf een ontzettende groei heeft doorgemaakt, alleen dit zie je niet terug in de cijfers;
  • Graag structuur wilt in jouw financiën en je inzicht wilt krijgen in de resultaten;
  • Je voldoende omzet maakt, maar het lukt je niet om maandelijks een vast bedrag uit te betalen aan jezelf.

   

  Schakel mij in als Profit First Professional

  Als Profit First Professional weet ik alles over de Profit First-methode. Ik weet precies hoe je dit gemakkelijk kunt implementeren in jouw bedrijf. Ik help je hier graag bij. Alleen ga je snel, maar samen ga je sneller! In dit proces sta ik naast je als rechterhand, ik help je met de implementatie, geef advies, zodat jij weer kunt ondernemen vanuit rust.

   

  Waar help ik je bij als Profit First Professional?

   

  Advies over je financiële situatie

  Allereerst geef ik je financieel advies hoe jouw bedrijf er op dat moment voor staat. We analyseren jouw winst- en verliesrekening en ik lees je resultatenrekening. Dit kan confronterend zijn, maar dit is het startpunt. Vanaf hier gaan wij financiële doelen stellen waar jij naartoe gaat werken. Hoe kan je meer winst maken?

   

  Profit First-methode implementeren in jouw bedrijf

  Ik geef begeleiding bij het implementeren van de geldpotjes en de inrichten van de bankrekeningen. Voor welke doeleinden moeten er potjes ingericht worden? Wat zijn alle kosten?

   

  Coaching

  We spreken om de paar weken af om jouw financiële situatie te bespreken. Ik beantwoord alle vragen en geef je ook waardevolle tips die je kunt toepassen in jouw boekhouding. We bekijken jouw financiële doelen, zijn ze haalbaar? Of moeten we deze bij stellen? Wat moet er gebeuren om deze te behalen?

   

  Beheren van de cashflow

  De cashflow is een belangrijk aspect. Je wilt namelijk jouw schulden verminderen en jouw winst optimaliseren. De cashflow van een bedrijf vertelt hoe je er financieel voor staat. Ik help je dit te verbeteren waar mogelijk.

   

  Waarom wil je de Profit First-methode gebruiken?

  Te veel ondernemers struggelen met de resultaten van hun bedrijf. Er wordt wel een leuke omzet gedraaid, maar er gaan ook veel kosten af waardoor er weinig geld overblijft om investeringen te doen of zichzelf uitbetalen. En dat is super zonde! Door Profit First te implementeren in jouw bedrijf ga je jouw financiële doelen sneller bereiken. Jouw resultaten leg ik in Jip en Janneke taal uit, waardoor je zelf een goed inzicht krijgt in jouw financiën en je precies weet hoe jouw bedrijf ervoor staat. Door deze financiële zaken uit handen te geven, levert jou dat op lange termijn geld op. Belangrijker nog, het levert minder stress op. Jij kunt je weer focussen op de andere belangrijke zaken van het ondernemen.

   

  Wat bied ik je als Profit First Professional?

  • Samen implementeren we Profit First methode in jouw bedrijf;
  • Met mijn uitleg en training zorg ik dat je na onze samenwerking ook zelfstandig hiermee aan de slag kunt gaan;
  • We verbeteren jouw financiële prestaties door het gebruik van geldpotjes;
  • Door deze geldpotjes ontstaat er financiële rust en heb je tijd voor andere zaken binnen je bedrijf;
  • Ik help je bij het stellen van financiële doelen, die we samen vanuit rust en vertrouwen behalen;

  Door de implementatie van Profit First komt er meer inzicht en grip op jouw cijfers;